منوی دسته بندی

روش های چاپ پارچه: 6 نوع و تکنیک برای منسوجات شما

چاپ روی پارچه

روش های چاپ پارچه: 6 نوع و تکنیک برای منسوجات شما

انواع مختلفی از روش های چاپ پارچه وجود دارد و همه آنها نتایج متفاوتی دارند. نوع چاپ منسوجات مورد استفاده اغلب بر اساس تعدادی از ملاحظات است، از چاپ تا دوام. ما تعدادی از محبوب ترین یا متداول ترین روش ها را گردآوری کرده ایم و در زیر توضیح داده ایم.

روش های چاپ پارچه

1. چاپ تمبر

این یکی تقریباً همان چیزی است که می گوید. یک مهر ایجاد می‌شود و سپس از آن برای چاپ روی پارچه استفاده می‌شود. شبیه ساختن تمبر سیب زمینی در دوران کودکی، برای ایجاد نقاشی های زیبا. طرح شما روی مهر بریده می شود، که سپس در جوهر فرو می رود و با فشار یکنواخت، آن را از مهر به پارچه خود منتقل می کنید. اگرچه ما راه زیادی را تا مهر زنی سیب زمینی پیموده ایم، سطح جزئیاتی که می توانید از چاپ تمبر به دست آورید محدود است، بنابراین برای طرح های پیچیده تر مناسب نیست.

مزایا:

بدون نیاز به ماشین آلات
طراحی همیشه دقیق است
برای چاپ های کوچک عالی است
مقرون به صرفه

معایب:

خیلی مفصل نیست
نمی توان مقادیر زیادی تولید کرد
هر تمبر فقط یک طرح
کیفیت ناسازگار است

2. چاپ انتقال

روش دیگر استفاده از کاغذ ترانسفر است. این یک کاغذ تخصصی است که می توان آن را از اکثر لوازم التحریرها و همچنین مغازه های صنایع دستی و حتی برخی از سوپرمارکت ها خریداری کرد. می توانید از یک چاپگر خانگی استاندارد برای چاپ طرح خود روی کاغذ ترانسفر استفاده کنید، سپس می توانید با استفاده از اتو بخار خانگی استاندارد، آن را روی پارچه انتخابی خود چاپ کنید. این را می توان در دوهای بزرگتر ارتقا داد و به صورت حرفه ای انجام داد، اما یک لایه براق یا بافت سطحی روی پارچه شما باقی می گذارد. این یک روش دائمی برای چاپ پارچه نیست، زیرا ممکن است با شستشوهای متعدد ترک بخورد و پوست کنده شود و اغلب محو می شود.

مزایا:

می تواند با چاپگر استاندارد چاپ کند
بدون نیاز به تجهیزات تخصصی
برای چاپ های کوچک عالی است
چاپ و انتقال آسان

معایب:

بافت/فیلم سطحی به جا می گذارد
نقل و انتقالات یکبار مصرف است
پوست می کند، ترک می خورد و محو می شود
می تواند از وضوح پایین رنج ببرد

مزایا:

بازتولید تصاویر شگفت انگیز
ماندگاری طولانی
ایده آل برای لبه های تیز و بلوک های رنگی جامد
مقرون به صرفه برای اجراهای بزرگ

معایب:

یک رنگ در هر صفحه – برای طرح های چند رنگ ایده آل نیست
بسیار کار فشرده، غیر عملی برای اجراهای کوچک
برای عکس ها/رنگ های فارغ التحصیلی عالی نیست
ضایعات زیادی ایجاد می کند

3. چاپ روی صفحه

همانطور که به سمت انتهای دیگر مقیاس حرکت می کنیم، روش هایی را می بینیم که بیشتر و بیشتر در دنیای حرفه ای چاپ پارچه مورد استفاده قرار می گیرند. چاپ سیلک در بین مشاغل رایج ترین است. در این روش چاپ از شابلون و مش نایلونی برای ایجاد طرح چاپ استفاده می شود. ماده ای که ضد آب است برای مسدود کردن فضاهایی که می خواهید طرح شما روی آن ظاهر شود استفاده می شود و سپس آن فضاهای مسدود شده با جوهر پر می شوند. با توجه به روشی که این روش انجام می شود، شما فقط می توانید از یک رنگ برای هر صفحه استفاده کنید، اما تکرارهای فوق العاده ای ایجاد می کند.

4. چاپ سابلیمیشن یا تصعید رنگ

این یک فرآیند چند مرحله ای است که برخی از بهترین نتایج را از تمام روش های چاپ پارچه ایجاد می کند. طرح ها بر روی کاغذ انتقال حرارتی که به عنوان کاغذ تصعید رنگ شناخته می شود چاپ می شوند. سپس برای ایجاد چاپ روی پارچه استفاده می شود. از گرما و فشار برای چسباندن دائمی جوهرها به الیاف پارچه استفاده می شود. این باعث می شود پارچه شما به همان اندازه نرم و لطیف قبل از چاپ روی آن باشد. روش تزریق عمیق جوهرهای مبتنی بر آب تخصصی را به عمق منسوجات نفوذ می کند که چاپ شما را دائمی می کند. ایده آل برای جزئیات پیچیده و همچنین رنگ.

مزایا:

بازتولید تصویر شگفت انگیز که دائمی است
به هیچ وجه هیچ گونه بافت یا اثری روی پارچه باقی نمی گذارد
جوهرهای مبتنی بر آب سازگار با محیط زیست محو یا پوسته نمی شوند
مناسب برای تمام سایزهای چاپی

معایب:

نه برای استفاده بر روی پارچه های طبیعی، فقط روی منسوجات پلی
به تجهیزات و رنگ های تخصصی نیاز دارد
روش چاپ گران تر
نیاز به دانش و تجربه عمیق دارد

5. چاپ پیگمنت

چاپ پیگمنت یکی از رایج‌ترین روش‌های چاپ برای استفاده بر روی الیاف سلولزی است که آن‌ها را برای استفاده روی پارچه‌های طبیعی ایده‌آل می‌کند. این یکی از روش های چاپ پارچه است که می توان از آن بر روی مواد مصنوعی نیز استفاده کرد که باعث می شود بسیار متنوع باشد. این یک تکنیک موضعی است که شامل اعمال رنگ به قسمتی از پارچه است که می خواهید طرح شما دیده شود. این کار بارها و بارها انجام می شود و به آرامی رنگ ایجاد می شود.

مزایا:

چاپ روشن با رنگ دائمی
انجام آسان، تطبیق رنگ خوب
مقرون به صرفه، بدون ماشین آلات پیشرفته
تکنیک چاپ با سرعت بالا

معایب:

مستقیماً روی پارچه اعمال نمی شود
از کلاسورهایی استفاده می کند که پوششی روی پارچه باقی می گذارد
هنگامی که به طور مکرر روی یک ماده استفاده می شود، رنگ کاهش می یابد
رنگ در بالای الیاف قرار می گیرد تا جاسازی شود

6. چاپ واکنشی

چاپ راکتیو یکی دیگر از روش های چاپ پارچه با حرارت فعال است. این کار با پیش پوشاندن پارچه ها و با استفاده از یک کلاسور (شبیه به چاپ پیگمنت) و یک افزودنی چاپ. این یک رنگ یا موم را روی پارچه چاپ می کند و واکنش گرما به طور دائم تصویر را به پارچه می چسباند. به زبان ساده، این شبیه به پوشاندن پارچه با طرح و سپس بخار دادن آن برای ایجاد واکنشی است که طرح را به مواد پیوند می دهد.

مزایا:

یک پیوند شیمیایی بین جوهر و الیاف پارچه ایجاد می کند
به طرز شگفت انگیزی روی منسوجات طبیعی کار می کند
سریع شستشو و مالش سریع
جنب و جوش رنگ برجسته

معایب:

نیاز به پیش درمان دارد
همچنین نیاز به پس از درمان دارد
به خصوص آسان برای انجام نیست
مقرون به صرفه ترین روش چاپ نیست


چاپ حامد  ارائه دهنده خدمات آنلاین:

چاپ لیوان . چاپ تی شرت . چاپ سنگ . چاپ پازل . چاپ کوسن . چاپ ساعت . چاپ کریستال . چاپ تابلو فرش . چاپ بشقاب 

ساخت انواع مهر ژلاتینی ، چندرنگ، برنجی ، دسته اتومات؛ طراحی و چاپ انواع بنر، کارت ویزیت، تراکت، کاتالوگ، بروشور و… و تایپ و ترجمه تخصصی متون 

و… را با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برای شما عزیزان فراهم آورده است. میتوانید سفارشات آنلاین خود را برای ما ارسال نموده تا درب منزل تحویل بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *